Selasa, 09 September 2014

s nonāk lielākos izmēros,

Visnozīmīgāko dāvanas, ka es esmu saņēmis manā dzīvē ir tie, kas mani tuvi draugi un radinieki ir devuši man. Tur ir kaut kas ļoti īpašs atverot dāvanu, un zinot, ka ne tikai bija, ka cilvēks pavada savu laiku, meklējot tikai pareizās lietas, kas iet uz to, bet tie arī izstrādāts to ar viņu pašu rokās! Tas ir kaut kas līdzīgs starpību starp mājas vārīti maltīti un restorānu vienu: smalks, bet nenoliedzams.

Viena no svarīgākajām lietām, kas jāpatur prātā, kad jūs izstrādājot rotaslietas, lai kāds ir viņu personīgajai gaumei. Es zinu, tas var likties skaidrs, bet cik reizes jūs esat saņēmis dāvanu un nodomāju: "Nu, tas ir pietiekami jauka, bet ne tas ir vairāk, piemēram, kaut ko viņi varētu valkāt, ēst, klausīties, skatīties, utt," Tas ir ļoti viegli get veiktas prom, kad jūs veidojiet kaut ko, un domā: "Ak, šie delikāts dimanta pērles izskatās krāšņs ar šiem elegants safīra briolettes! Es ņemšu izmantot tos kopā. "Tomēr, ja jūs projektējot kādu, kurš vēlētos chunky ametists Nuggets krelles un milzīgas keishi pērles, pat ja gabals jums dizains ar dimanta pērlītēm un safīra briolettes varētu būt apdullināšanu tās varētu nebūt appreciate it tik daudz, kā jūs darāt. Tāpēc pirmā lieta, kas jāņem vērā, jūs veidojiet rotaslietas ir, "Ko viņi patīk?"

Ja jūs zināt to labi jums būs iespēja atcerēties savu iecienītāko krāsas. Vai viņi iet uz kaut dramtic un tiešām savvaļas? Vai arī tie vairāk uz izsmalcināts un maiga? Vai ir pilnīgi visu, ko viņi pieder neitrāls? Vai viņi seko katru jaunu modi? Ja viņi patīk drāma un krāsu jūs varētu domāt par kādu no vairāk krāsains dārgakmeņiem, kas nonāk lielākos izmēros, piemēram, zilā Halcedons, fluorīdu, lapis, kunzite, tirkīza vai rubīna zoisite. Ja viņi tiešām patīk pupuk hantu hayati eceran multiguna termurah untuk merk exclusive hormon herbal yang asli di maiga un elegants tad dārgakmeņi uzvarēs viņu sirdis. Mēģiniet rubīna, smaragda, safīru vai vairāk piedzīvojumu: spinel, Tsavorite granāts, Tanzanīts, apatite, turmalīna (! Viens no maniem personīgajiem favorītiem) vai dimanta krelles, ja jūs patiešām vēlaties, lai wow tos. Nevajag atturēt rēķina dārgakmeņiem. Jūs vienmēr varat doties uz pāris briolettes un padarīt skaistu kaklarotu pakarot tos no atklātas saite ķēdes, vai jūs varētu saņemt pāris par auskari. Ja jūs projektējot kādu, kurš mīl neitrālām jūs varat iet ar klasisko pērlēm vai kādu no daudzajiem šķirņu ahāts, perlamutru, kvarca vai mēnessakmens. Pārakmeņojies koraļļu ir arī jauki neitrāla ar interesantiem modeļiem: ideāls piekariņiem! Ja viņi sekot jaunākās modes tas ir patiešām jautri, lai saņemtu viņiem kaut ka daži cilvēki ir kādreiz dzirdējuši par, piemēram hypersthene, chiasolite, bronzite, kunzite, fuschite vai hemimorphite akmens krelles.

Ir tik daudz akmeņu, no kuriem izvēlēties, ka visbūtiskākā daļa samazinās to uz leju. Es uzskatu, ka pēc tam, kad esat izvēlējies akmeņus jūs domājat, ka viņiem patiks vislabāk projektēšana daļa rūpējas par sevi. Jūs jau esat domājuši par savu personīgo stilu, tāpēc ir viegli nākt klajā ar kaut ko, kas strādā viņu labā. Kad esat noplūktiem savu krelles un paredzēts savu gabals tiešām jautri daļa sākas: dodot dāvanu, un, ja jūs esat darījuši savu darbu labi, skatoties viņu acis iedegas, kad viņi to atvērtu. Izstrādājot kaut ko sev par savu draugu vai radinieku jums kaut ko patiešām īpašu. Ne tikai jums, lai dotu lieliski personisku

Tidak ada komentar:

Posting Komentar